El vestidor del Sandá Electroclima CB L’Hospitalet afronta amb optimisme la visita a la pista del CB Prat, un rival que històricament no se li ha donat gaire bé a l’equip. Tot i així, els riberencs travessen un bon moment de joc i confien en les seves possibilitats. La clau per tornar amb una victòria passa per tenir personalitat pròpia.

El CB Prat no està sent un dels equips dominadors de la lliga com sí ho ha estat altres temporades. La vinculació amb el Joventut de Badalona enguany li ha passat factura i no ha pogut comptar amb la totalitat de la seva plantilla. Ara però, sembla que ha recuperat efectius.

L’Hospi no podrà comptar amb els bases lesionats Xavi Guia i Adrià Rodríguez. El cos tècnic confia que podrà recuperar almenys a un d’ells després de l’aturada de la competició que hi haurà el proper cap de setmana.

El Sandá Electroclima CB L’Hospitalet ocupa places de playoff d’ascens amb el 7è lloc a la classificació. Un triomf diumenge seria vital per consolidar l’equip a la part alta de la lliga.