Començava a ser preocupant la situació del Sandá Electroclima CB L’Hospitalet i l’equip de Claudio Jorquera ha reaccionat de la millor forma possible. Bon joc i victòria solvent davant el Gran Canaria per 85-69.

Un triomf forjat des del principi, tot i que el duel no s’ha trencat fins al tercer quart. Fins aquell moment, l’Hospi ha estat quasi sempre per davant però no aconseguia escapar-se d’un Gran Canaria amb molts joves de talent, però que avui dia sembla inferior a l’Hospi.

Així, el 21-15 de després del pas per vestidors ha permès que els riberencs entressin al període definitiu amb +12, 65-53. Aquí ha mort el partit, ja que el Gran Canària en cap moment ha fet sensació de poder remuntar. Al contrari, l’avantatge tenia més tendència a apropar-se als 20 punts que no pas de reduir-se.

Al final un més que interessant 85-69, un triomf que relaxa la tensió d’un Hospi que començava a mostrar signes de preocupació després de les quatre derrotes seguides. La victòria i la forma d’aconseguir-la han de servir de punt d’inflexió per als homes de Claudio Jorquera, que amb un balanç de 4-6 estarien, ara mateix, a la part mitjana de la taula.

També serveix com a estímul veure el creixent rendiment de Dwight Wilson III, que avui ha signat la seva millor actuació amb l’Hospi. Amb 14 punts i sis rebots, el pivot sembla cada cop més adaptat a l’Hospitalet.