El Sandá Electroclima CB L’Hospitalet segueix en caiguda lliure. I el pitjor de tot és que, ara mateix, està molt a prop d’estavellar-se contra el terra. La derrota a camp del Palmer Basket per 71-60 fa que l’equip de Claudio Jorquera arribi a l’última jornada en zona de descens directe.

Un duel que ha seguit el guio de sempre. L’Hospi defensa bé els interiors rivals i avui ha estat una nova mostra. Un jugador de la qualitat i experiència de Sergio Mendiola s’ha quedat amb xifres discretes en atac. Ara bé, la defensa dels llançaments exteriors continua sent l’assignatura pendent del Sandá Electroclima CB L’Hospitalet. Els equips rivals troben opcions clares de llançaments i això, a la llarga, provoca clars parcials en contra.

Així, mentre el Palmer Basket ha estat desencertat des de la línia de 3, l’Hospi ha dominat. 4/17 en triples pels locals durant els primers 20 minuts i l’Hospi que marxava al descans amb avantatge, 26-34. La segona meitat, amb els balears anotant des de la llarga distància, la història ha canviat. 45-26 després del pas per vestidors i el triomf que ha caigut pel bàndol local, 71-60. El CB L’Hospitalet no ha estat capaç de reaccionar.

La derrota ha arribat amb la pèrdua de l’average, cosa que provoca que el CB L’Hospitalet, ara mateix sigui penúltim i, per tant, estigui a la zona de descens directe. L’última jornada serà decisiva. L’Hospi rep la UE Mataró i sap que una derrota significaria tornar a la lliga EBA. El triomf, per contra, donaria l’oportunitat de jugar el play out davant un rival de l’altre grup.