El Sandá Electroclima CB L’Hospitalet juga aquest dissabte a la pista del CB Santfeliuenc on buscarà la quarta victòria de la temporada i, de retruc, allunyar-se encara més de la zona baixa de la classificació. Un partit que començarà a les 18:10 i que es podrà seguir en directe per Televisió de L’Hospitalet.

D’aquesta manera, el Sandá Electroclima CB L’Hospitalet jugarà el seu tercer partit com a visitant en les últimes quatre jornades. En aquesta ocasió davant d’un rival directe en la lluita per la permanència i que enguany ha debutat a la LEB Plata.

Els del Baix Llobregat, tot i tenir només dues victòries, estan practicant un molt bon bàsquet. L’entrenador Claudio Jorquera considera que “és un rival directe nostre que està competint molt bé tots els partits. Es veu que tenen molt bona dinàmica i química entre ells”.

No és cap secret que el CB L’Hospitalet ha obtingut els millors resultats quan ha estat constant en el seu joc, evitant els alt i baixos. Una setmana més, l’equip necessitarà ser regular al llarg dels 40 minuts. Jorquera indica que cal “començar bé i mantenir el bon nivell la resta del partit. Nosaltres necessitem regularitat i hem anat guanyant-la jornada rere jornada”.