Tot i que ho diuen amb la boca petita, des de les files del Sandá Electroclima CB L’Hospitalet els il·lusiona la possibilitat d’acabar la lliga en posicions de playoff d’ascens a LEB Or. Això no vol dir que el gran objectiu de la temporada, la permanència, es doni per fet. Al contrari, tothom té present que cal seguir anant partit a partit com s’ha fet fins ara.

El rival d’aquest cap de setmana serà el l’Horta Godella. L’Hospi es desplaçarà a la pista del filial del València Basket que realment es troba en un bon moment de la temporada. El fet que a la primera volta de la lliga els riberencs guanyessin per 8 punts no té cap importància per l’entrenador del CB L’Hospitalet, Claudio Jorquera.

El que encara no se sap és si el Sandá Electroclima CB L’Hospitalet podrà comptar amb algun base pur, ja sigui Xavi Guia o Adrià Rodríguez. Fins a darrera hora no es prendrà cap decisió al respecte. En cas de guanyar, l’Hospi sumaria 9 victòries a la classificació, superant les 8 que va assolir en tota la temporada passada.