Mal moment del Sandá Electroclima CB L’Hospitalet, que aquest dissabte ha encaixat la tercera derrota consecutiva, la segona seguida a casa. El Santfeliuenc, millor sobretot a la segona meitat, s’ha endut el duel per 82-92.

I això que no ha començat malament l’Hospi, que ha llegit a la perfecció el partit durant els primers 20 minuts. El Santfeliuenc presentava una novetat, Darnell Cowart, i el conjunt de Claudio Jorquera ha castigat la defensa del nou pivot visitant. El marcador al descans, 49-42, era més que esperançador.

Però a partir del tercer quart tot ha canviat. El Santfeliuenc ha augmentat el nivell defensiu i això ha ofegat els atacs de l’Hospi, que ara no podien castigar el pal baix. Els del Baix Llobregat, a més, proposaven transicions molt ràpides i el CB L’Hospitalet no sempre arribava. El ‘tempo’ del partit era dels visitants.

I així s’ha arribat a un final on l’Hospi ha volgut però no ha pogut. Victòria del Santfeliuenc, 82-92, que iguala a la classificació al Sandá Electroclima CB L’Hospitalet amb vuit triomfs. L’Hospi necessita reaccionar.