El Sandá Electroclima CB L’Hospitalet ha perdut en el pitjor dia possible. A casa, contra un rival directe i amb l’oportunitat d’obrir forat respecte al descens, l’equip de Claudio Jorquera no ha estat bé. Derrota justa per 63-75.

I és que des del principi s’ha vist que el Fibwi Palma tenia una marxa més. L’Hospi ha aguantat els primers minuts dins el duel però ja a final del primer període els balears han obert una petita renda. Ja mai deixarien d’anar per davant i, a més, la sensació era que dominaven el ‘tempo’ del partit.

Només durant alguns minuts del tercer quart ha semblat que l’Hospi podia reaccionar. Els de Claudio Jorquera han coquetejat amb capgirar el marcador però cada cop que s’apropaven el Palma tornava a marxar. Els visitants han tret profit del seu encert exterior i dels baixos percentatges del CB L’Hospitalet: 19 de 55 en tirs de camp i 18 de 33 en tirs lliures. Una llosa massa gran per ser competitius.

El partit, a més, ha acabat amb la lesió al genoll de Guillem Sabatés, el millor avui de l’Hospi. Un contratemps més per a l’equip de Claudio Jorquera, que tindrà l’oportunitat de reaccionar el pròxim dissabte, també a casa, contra el CB Santfeliuenc.