Després d’haver trencat una mala dinàmica de resultats, la passada jornada, guanyant a casa al CB Gran Canària B, el Sandá Electroclima CB L’Hospitalet es veu prou confiat per donar la sorpresa i vèncer al Bàsquet Sant Antoni aquest dissabte a la tarda (19:30h). L’equip es va trobar bé damunt la pista i no vol que es quedi en un fet aïllat.

L’entrenador Claudio Jorquera ha comentat que “haver pogut entrenar dues setmanes en les millors condicions ens ha beneficiat. Em satisfà que a més a més s’ha vist en el joc damunt la pista, més enllà del bon resultat davant del Gran Canària B”.

Els riberencs no podran comptar amb cap dels dos bases de la plantilla per lesions: Xavi Guia i Adrià Rodríguez. L’equip confia a trobar una solució d’urgència per poder donar la sorpresa davant del Sant Antoni. El tècnic xilè explica que confia “molt en l’Arnau Tarrida i Nil Baqués, que els tocarà fer de base. No dubto de l’esforç que faran. No serà la primera vegada que ho faran aquesta temporada”.

El Bàsquet Sant Antoni tan sols ha perdut dos partits aquesta temporada, a la pista del Benicarló i a casa contra el Basket Mallorca.