Derrota del Sandá Electroclima CB L’Hospitalet a la pista del Gran Canaria per 75 a 71, una ensopegada que deixa l’equip a les posicions de promoció de descens. La mala primera part de l’equip de Claudio Jorquera va ser determinant.

I és que, al descans, el marcador reflectia un preocupant 51-31. L’Hospi va tornar a sortir a pista malament, un fet que s’ha repetit durant diverses vegades aquesta temporada i que en aquesta ocasió va permetre als canaris marxar a vestidors amb una renda més que interessant.

Al tercer període, afortunadament, la dinàmica va canviar. El Sandá Electroclima CB L’Hospitalet va reaccionar i amb un 11-26 a favor va tornar a entrar en el duel. L’últim quart va ser molt més igualat però un detall va pesar massa a l’Hospi: en cap moment el conjunt de Claudio Jorquera es va posar per davant.

Amb 73-71 en contra i pilota per als riberencs, l’Hospi va perdre la pilota i les opcions de forçar la pròrroga. El conjunt hospitalenc havia fet un esforç titànic per remuntar, cosa que cal valorar, però en la situació en la qual es troba l’equip no es pot “regalar” la primera part.

Amb 9-14 de balanç, el Sandá Electroclima CB L’Hospitalet ha de guanyar, com a mínim, dos partits dels tres que resten per intentar sortir de la zona de promoció de descens. I, molt important, també hauria de sumar per no caure al descens directe, una opció que cada vegada sembla més propera.