La lliga LEB Plata torna aquest cap de setmana després de 15 dies sense competició. El CB L’Hospitalet rebrà a casa a un dels conjunts més en forma de la lliga, el Bàsquet Sant Antoni d’Eivissa.

La part baixa de la classificació a la lliga LEB Plata està molt igualada, amb cinc equips separats per un màxim de dues victòries. Els riberencs ara mateix es troben a la 11a posició, el que vol dir disputar una eliminatòria per evitar baixar a la lliga EBA.

A partir d’ara qualsevol resultat pot significar entrar o sortir d’aquesta zona vermella. Comença a ser obligat treure com a mínim els partits de casa, encara que el rival sigui el tercer classificat i amb una plantilla de moltíssima qualitat. Per tal d’assolir la victòria dissabte el cos tècnic aposta per tancar el rebot defensiu i intentar reduir l’alta anotació que acostuma a signar el Sant Antoni a cada partit.

Per aquest dissabte el paper de l’afició pot ser determinant. Com ja s’ha demostrat altres vegades amb unes graderies plenes i animant en tot moment l’equip sempre dona un plus de competitivitat.

Pel partit d’aquest dissabte només és dubte la presència d’Edgar San Epifanio que encara arrossega molèsties.