Per segon any consecutiu, el CB L’Hospitalet disputarà la final a 4 del Campionat de Catalunya júnior masculí de bàsquet. L’equip de Xavi Pardina ha protagonitzat un excel·lent final de temporada i ha aconseguit el que semblava impossible fa unes setmanes, acabar quart la lliga regular i entrar a la fase final de la competició.

“Hem tingut moltes lesions, de jugadors importants, i això ha marcat molt la temporada”, explica Xavi Pardina, entrenador de l’equip. “Això demostra la maduresa de l’equip, que durant tot l’any ha aguantat i en els moments importants ha competit molt bé”, afegeix.

Ara, a semifinals, espera un dels grans, el Joventut. Tot i que és complicat guanyar els badalonins, des de l’Hospi no es descarta res i recorden que, aquest any, ja han guanyat dues vegades a la Penya. “Per què no? Ara ja hem complert l’objectiu i anem sense pressió”, diu Pardina.

La Final a 4, a més, té premi extra. Els tres primers classificats disputaran el Campionat d’Espanya júnior, del 28 d’abril al 4 de maig a Huelva. Guanyar les semifinals classificaria els hospitalencs però, en cas de derrota, hi hauria una segona oportunitat al tercer i quart lloc.

El duel entre el CB L’Hospitalet i el Joventut es jugarà aquest dissabte a partir de les 4 de la tarda. L’altra semifinal la disputaran el Barça i el Bàsquet Manresa. Tota la final a 4 tindrà lloc al Pavelló municipal d’esports de Salt, a Girona.