El Sandá Electroclima CB L’Hospitalet camina des de fa setmanes damunt la corda fluixa. Una situació d’alt risc que l’ha condemnat a afrontar la última jornada de lliga en places de descens directe. Aquest dissabte rebrà al Mataró amb l’obligació de guanyar si no vol ser equip de lliga EBA la propera temporada. Un triomf suposaria no baixar de categoria de manera momentània, ja que després hauria de disputar una eliminatòria a doble partit per mantenir-se a la LEB Plata.

L’Hospi és conscient de la situació complicada que travessa i es pren el duel contra el Mataró amb la idea de salvar una primera pilota de partit en contra. Davant d’aquesta situació, i com no podria ser d’una altra manera, per dissabte es preveu l’ambient de les grans ocasions al poliesportiu municipal del Centre – Marcel·lí Maneja. Un suport de l’afició que pot ser determinant.

A la primera volta, el CB L’Hospitalet va superar al Mataró com a visitant. Un partit que no pot servir com a referència, ja que els del Maresme han millorat el seu rendiment de manera notable.

Una victòria de l’Hospi dissabte el classificaria per jugar una eliminatòria per evitar el descens contra un conjunt del grup Oest. Es jugaria a doble partit amb la tornada fora de casa.