Tram final de temporada pel Sandá Electroclima CB L’Hospitalet, que encara té pendent tancar el primer gran objectiu, que no és altre que evitar les dues últimes posicions, les que suposaria perdre la categoria i baixa a Lliga EBA.

De la mateixa manera que la jornada anterior, un triomf dissabte en combinació amb una derrota del Palmer Mallorca, significaria assegurar-se no descendir de manera directa. A més a més, depenen d’altres resultats el CB L’Hospitalet podria situar-se en places de permanència. Per tot el que hi ha en joc, el club demana una vegada més el suport de l’afició tal i com va passar en el duel davant del Salou.

El conjunt de Claudio Jorquera necessitarà, a banda del suport de l’afició, mostrar la seva millor versió per superar al Sant Antoni. I és que el conjunt eivissenc és segon a la classificació amb encara opcions d’acabar primer de la lliga.

Després d’aquesta jornada, el CB L’Hospitalet li quedarà per visitar la pista del Palmer Mallorca i rebre al Mataró al poliesportiu municipal del Centre Marcel·lí Maneja.