El Sandá Elecroclima CB L’Hospitalet s’enfronta al Palmer Basket Mallorca amb l’objectiu de guanyar per deixar enrere a la classificació a un rival directe. Els riberencs seguiran sense poder comptar amb els seus dos bases.

El Sandá Electroclima CB L’Hospitalet jugarà aquest dissabte a la tarda l’últim partit del 2023 al PM El Centre – Marcel·lí Maneja. No serà un partit qualsevol, ja que tindrà davant al Palmer Basket Mallorca, un conjunt que ocupa l’antepenúltima plaça de la LEB Plata amb només un triomf menys. Tot i aquest condicionant, des de les files riberenques consideren que encara és d’hora per fer càlculs sobre la permanència.

El Palmer Basket Mallorca no travessa pel seu millor moment. Acumula vuit derrotes seguides que l’han condemnat a la part baixa de la lliga. Una mala dinàmica de resultats que no vol dir res pel cos tècnic de l’Hospi.

El CB L’Hospitalet tornarà a jugar partit de LEB Plata el proper dimecres, quan visiti la pista del Mataró, que actualment presenta el mateix balanç de victòries que els riberencs: 4 triomfs i 7 derrotes.