El CB L’Hospitalet ha demanat de manera oficial a la Federació Espanyola de Bàsquet participar a la propera edició de la LEB Plata. El club riberenc continua buscant patrocinadors i ajuts de l’administració per poder configurar una plantilla competitiva. 

El CB L’Hospitalet sortirà a competir a la LEB Plata la propera temporada. Els primers patrocinadors que s’han sumat al projecte del club han permès dipositar a la Federació Espanyola de Bàsquet les quantitats econòmiques exigides.
Unes ajudes que també permetran començar a planificar la nova plantilla. De moment, els primers moviments es concentren en renovar a bona part dels jugadors de la temporada passada.

L’objectiu continuarà sent la permanència. Una missió que es veu factible si s’aconsegueix ser més forts a casa que el curs anterior. L’entrenador Claudio Jorquera té molt clar que el pilar de l’equip ha de ser el treball i el compromís. Si aquestes premisses es donen es podrà dissenyar un estil de joc propi que doni bons resultats.

Des del CB L’Hospitalet posaran en marxa una nova campanya per atreure nous socis i abonats. Al mateix temps, la cerca de nous patrocinadors continua activa.