Comença la segona volta del grup Est de la LEB Plata. L’Hospi de Bàsquet viatjarà a Cartagena a disputar un dels partits més complicats de la temporada, s’enfronten a l’actual líder, el Basket Cartagena. Un equip que encadena una ratxa de 8 victòries consecutives i només ha perdut un partit en tota la temporada i, va ser a la jornada 5 a la pista del Club Bàsquet Sant Antoni d’Eivissa on milita l’hospitalenc Àlex Llorca.

El Sandá Electroclima CB L’Hospitalet arriba al partit davant del líder en un moment dolç, suma dos triomfs seguits i en la darrera victòria a la pista del Mataró es va retrobar amb la seva millor versió. Un triomf que els va fer entrar en zona de play-off d’ascens a LEB Or. Ara són sisens a dues victòries del cinquè.

L’Hospi buscarà a Cartagena una victòria per seguir a la zona alta de la taula i sobretot per treure el mal sabor del partit d’anada que van perdre de 29 punts, 54 a 83.

Pel partit, el tècnic Claudio Jorquera té a tots els seus jugadors disponibles excepte Xavi Guia i Adri Rodríguez que continuen recuperant-se de les seves respectives lesions. El partit es jugarà dissabte a les 19:00 al Palacio de los Deportes de Cartagena.