El Sandá Electroclima CB L’Hospitalet es troba a un pas de classificar-se per a la Final a 4 de la Lliga Catalana LEB. Els riberencs rebran dissabte al CB Tarragona amb un avantatge de 3 punts que van assolir en el partit d’anada (53-56). D’aquesta manera, aquest dissabte el poliesportiu municipal del Centre Marcel·lí Maneja tornarà a acollir un partit oficial dels riberencs.

L’entrenador de l’Hospi, Claudio Jorquera manté el discurs de la setmana passada i remarca que en realitat es tracta d’un partit on el més important és continuar agafant conceptes tàctics: “no hem de perdre de vista que el nostre objectiu és arribar de la millor manera el 7 d’octubre. Això no vol dir que no ens prenguem seriosament la Lliga Catalana LEB”.

Preguntat per aquesta qüestió, Jorquera es mostra satisfet per l’evolució de la pretemporada. Reconeix que l’equip treballa molt bé però encara queden setmanes per arribar al punt màxim de forma : “tinc la sensació que l’equip pot millorar molt més. Ho veig en la qualitat individual dels jugadors i també de la forma que treballen. Però aquest moment òptim encara no ha arribat”.

El tècnic xilè vol que l’equip sigui més regular en el joc i eviti situacions com la setmana passada a la pista del CB Tarragona, quan al quart període els jugadors es van mostrar desorientats: “necessitem més minuts consistents i de qualitat. Espero que aquest dissabte millorem en aquest aspecte”.

En cas de passar l’eliminatòria, el CB L’Hospitalet jugaria les semifinals el divendres 29 de setembre amb quasi tota segureta davant del CB Prat.