Falten sis jornades per tancar la fase regular al grup Est de la LEB Plata i el Sandá Electroclima CB L’Hospitalet encara té molta feina per davant. És cert que ara mateix ocupa places de permanència, però el calendari l’obliga a jugar partits davant de rivals directes. El primer d’aquests serà diumenge a la pista de l’Alginet.

Segurament, per treure pressió als jugadors, no es vol afrontar aquest desplaçament com si fos una final. “Ni molt menys aquest partit és el definitiu. Sí, és molt important, però encara queda lliga. Guanyar a l’Alginet no vol dir tenir la permanència a la butxaca. I pel contrari, perdre tampoc representaria perdre la categoria”, ha dit l’entrenador riberenc Claudio Jorquera.

Després de tres derrotes consecutives, les dues últimes a casa, al vestidor li ha anat molt bé les dues setmanes d’aturada de la competició. Bàsicament per refrescar idees i fer autocrítica.

Ara mateix l’Hospi li treu una victòria als valencians a la classificació. Cal tenir en compte que en el partit de la primera volta l’Alginet va guanyar per 4 punts al poliesportiu municipal del Centre Marcel·lí Maneja.