Aquest dissabte arrenca la lliga LEB Plata on el Club Bàsquet L’Hospitalet té com a principal objectiu obtenir la salvació. La primera prova de foc arribarà demà, amb el debut a casa davant del CB Cornellà que dirigeix l’exentrenador riberenc, Mateo Rubio. 

Després de cinc setmanes d’intensa pretemporada comença la competició oficial pel CB L’Hospitalet, que aquest passat estiu ha fet una gran feina als despatxos per poder sortir a competir a la categoria de bronze del bàsquet espanyol.

L’equip de Xavi Carvajal rebrà dissabte al Cornellà, recent campió de la Lliga Catalana i que ha confeccionat una de les plantilles més fortes del grup Est de la LEB Plata. Dirigits per l’extècnic Mateo Rubio compta amb jugadors com Àlex Llorca, Isaac Mayo, Edu Arqués o Sergi Pino. Uns ingredients que no espanten gens al CB L’Hospitalet.

Degut a l’absència encara del que ha de ser el pivot de referència per l’Hospi, Danrad Knowles, des de les files riberenques estan segurs que el Cornellà vindrà a carregar el seu joc interior. Davant d’això, l’entrenador riberenc té molt clara quina ha de ser la prioritat dels seus jugadors demà dissabte: enfortir la defensa.

Pel debut a la lliga LEB Plata l’Hospi té disponibles al cent per cent de la seva plantilla, a l’espera que la setmana vinent arribi procedent de les Bahames el pivot Danrad Knowles.