El CB L’Hospitalet ha anunciat el fitxatge de l’escolta Nil Baques, procedent de l’Igualada. Baques torna al club hospitalenc, on ja havia militat fa dos anys. Baques s’afegeix al base Adrián Rodríguez i a l’aler pivot Albert Homs, que ja han segellat la seva continuïtat una temporada més.

Nil Baques, de 23 anys, torna per jugar de nou a LEB Plata, categoria en la què va debutar la temporada 18/19 amb el club hospitalenc. Va iniciar també amb el CB L’Hospitalet la següent temporada, però l’aturada per la pandèmia va frenar aquesta trajectòria. En les dues darreres temporades ha jugat a categoria EBA amb Sant Cugat i Igualada.

En la darrera campanya a la lliga EBA, Baques presenta unes valoracions mitjanes per partit a la lliga regular de 13,6 punts, 4,4 rebots, 2,3 assistències i una valoració estadística de 16. Aquest és el primer fitxatge que anuncia el CB L’Hospitalet per a l’equip de la propera temporada en el seu retorn a LEB Plata.

D’altra banda, el club també ha anunciat la renovació del base Adrián Rodríguez i de l’aler pivot Albert Homs. El jove base ja va debutar a LEB Plata en el seu primer any de júnior, amb el CB L’Hospitalet, i després hi jugaria també amb el Barça B. Per la seva banda, Homs és tot un veterà que complirà així la seva setena temporada al club riberenc.