El Sandá Electroclima CB L’Hospitalet ha començat la segona volta de competició amb un desplaçament complicat a la pista del líder. Els jugadors de Claudio Jorquera, s’han trobat equip que només ha perdut un partit en tota la temporada, i l’Hospi viatjava amb diversos jugadors en dubte per quadre mèdic.

El partit ja s’ha posat costa amunt des d’inici, amb un primer quart on els locals han fet valer un gran encert, per començar a agafar distància en el marcador. L’Hospi ha pujat la intensitat en el segon quart per provar de tornar a entrar al partit, però en els darrers minuts, el Cartagena ha tornat a fer valdre la seva superioritat per marxar al descans amb una renda de 21 punts. El pas pels vestidors ha sigut un revulsiu per als hospitalencs, que han jugat el seu millor bàsquet en el tercer quart, però amb el pas dels minuts s’ha començat a notar la falta d’efectius, i que algun dels jugadors estiguessin malalts, però des del club valoren l’esforç fet com a grup. El jugador més destacat de l’Hospi ha sigut Gerard Sevillano amb 15 punts.

El pròxim partit del CB L’Hospitalet serà a casa, contra l’Ibersol Tarragona, que tot i ser penúltim classificat, ha encadenat dues victòries abans d’acabar l’any.