Balls, rauxa i amistat estan sent els protagonistes del Casal d’Estiu Sant Josep – El Pi, un dels que organitza el Consell Esportiu de L’H i que acaba de començar les activitats que s’allargaran totes les vacances. Desenes de nens estan gaudint de les propostes amb uns shows on demostren tot el que han practicat aquests dies.

Dues vegades a la setmana els grups de nens preparen un ball, actuació de teatre i una altra funció que després demostren a tota la colla.

Un lligam únic entre monitors i nens

Al casal es viuen moments únics i que molts nens recordaran tota la vida. Però qui també queda marcat són els monitors: “Alguns monitors ploren i molt, perquè són moltes hores amb els nens, estem constantment amb ells i es crea molt vincle”, assegura la coordinadora del Casal d’Estiu Sant Josep – El Pi, Anna Moreno.

El Consell Esportiu de l’Hospitalet organitza aquest estiu tres casals més a la ciutat a banda del de Sant Josep – El Pi: són el de Busquets i Punset, la Carpa i la Marina. A banda, enguany s’estrena el campus de vòlei de secundària a l’Institut Europa.

“Es fa una excursió setmanal i dos dies de piscina. Les excursions van canviant, hi ha setmanes que són a la platja i altres a l’Illa Fantasia, Marineland, depenent de la temàtica”, destaca el tècnic del Consell Esportiu de l’Hospitalet, David Sánchez.

Des del Consell també destaquen la participació i bona salut que mantenen els casals d’estiu a L’Hospitalet.