El Casal Provençana, a Santa Eulàlia, ha entregat plaques i distincions als seus socis que enguany fan o han fet 80 anys. 16 membres del Casal que es troben en plena forma ha rebut l’agraïment dels seus companys per haver arribat a aquesta edat. El Casal també celebrarà enguany el seu desè aniversari.

Vuitanta anys de vida vol dir experiència, veterania i tota un llarg període viscut. Vivències, alegries, patiments… i ara un just i merescut homenatge que 16 iaios han rebut al Casal Provençana en arribar a aquesta edat.

Els han donat una placa distintiva pel seu aniversari. Joia, reconeixement i una festa en que han participat els socis de l’entitat. El casal compta amb 1.400 socis de l’entitat. També va ser present el Consistori encapçalat per l’alcaldessa, Núria Marín.

Una de les persones que van rebre l’homenatge, la Juana Ramírez, ha explicat la il•lusió que li fa “la distinció que m’han donat. 80 anys no són pocs i gràcies a Déu, em trobo bé”.

Una altra persona que ha rebut la distinció per haver fet 80 anys va ser la Rosa García que ha dit que “no esperava arribar als vuitanta però ja els tinc!. Ballo, vinc a berenar i a passar-m’ho d’allò més bé amb els companys. Ens expliquem les nostres històries i passen el dia feliços i en bona companyia”.

El president del Casal Provençana, Antonio Luque, ha parlat de l’aniversari de l’entitat. “Al mes de maig farem onze anys de vida al carrer Amadeu Torner. Abans érem al carrer Rossell, però el casal té ara les condicions necessàries per acollir a la molta gent que som i venim cada dia”.

Luque ha afirmat que “celebrem l’aniversari dels socis que han fet vuitanta anys perquè és de justícia. Hem organitzat una festa amb la Coral de Santa Eulàlia i la nostra pròpia coral”.

L’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, ha destacat “la il•lusió que em fa assistir a aquest tipus d’actes. Sóc feliç quan retem homenatge les persones centenàries de la ciutat i avui amb vosaltres, aquí al Casal Provençana”.

L’alcaldessa de L’Hospitalet ha avançat que “ben aviat la gent gran de Pubilla Casas i del barri del Centre tindran un casal municipal. És just que vosaltres pugueu gaudir d’aquest servei. I felicitats als que heu fet vuitanta anys!”

El Casal Provençana està situat al carrer Amadeu Torner, 28, a Santa Eulàlia. És obert de dilluns a diumenge de 10 a 13 hores i de 16 a 20 hores. No hi falten cada dia, el ball, el bingo, ioga, tallers de memòria, informàtica i un munt d’activitats per a tothom.