L’Hospitalet ja té nou cartell oficial de les Festes de Primavera 2024, que serà l’emblema que anunciarà el programa d’activitats de la festa gran de la ciutat, que se celebrarà del 18 al 21 d’abril.

La imatge seleccionada és de Javier Ribas Valladares, estudiant a l’EASD Serra i Abella. En aquesta ocasió, es combina la tradicional rosa de Sant Jordi amb un coet, que representa la pirotècnia, també protagonista de les festes. Es tracta d’una proposta que sota el lema “Vine a petar-ho”, ens convida a passar-ho bé i a aprofitar el que ens ofereix la ciutat durant aquests dies de celebració.  

El cartell sobre un blau de cel clar, presenta un coet que encén la metxa amb una rosa d’un vermell intens, tot plegat per sintonitzar amb el lema de les Festes de Primavera d’enguany, “Vine a petar-ho”, terme que juga amb l’espetec del coet i els pètals de la rosa.

L’autor ha explicat que per fer el cartell s’ha inspirat en “el fil conductor de les festes: el coet representa l‘explosió, acompanyada de la primavera representada amb una rosa. Tot amb un fons blau perquè hem transmet tranquil·litat. És el primer cop que guanyo alguna cosa i ho posaré al meu currículum”.

El disseny es reproduirà en tot el material promocional de les Festes de Primavera 2024. El jurat, format per docents de l’EASD Serra i Abella, professionals del disseny externs i tècnics municipals, ha seleccionat aquesta proposta entre les 81 presentades per l’alumnat del centre.

Aquest concurs és fruit de l’acord de col·laboració que, des de fa tretze anys, tenen subscrit l’Ajuntament de L’Hospitalet i l’EASD Serra i Abella, per tal d’incentivar la creació i promoure la difusió de la producció i l’obra gràfica de joves artistes i dissenyadors.