Quatre concerts del cantautor de Dani Flaco posen punt i final a la trajectòria de L’Oncle Jack, el museu bar dedicat a Jack Daniels que funcionava des de feia 30 anys, amb cicles de concerts, actuacions, monòlegs i una àmplia agenda cultural al número 32 del carrer de les Roselles.

En els darrers mesos, el propietari, Jaume Ramon, ha programat concerts de comiat amb músics habituals de la sala i, ara, l’artista de Bellvitge, que va créixer com a cantant a L’Oncle Jack, protagonitza els darrers abans que es produeixi el traspàs a un altre propietari.

Dani Flaco actua cada nit del 27 al 30 de desembre, amb totes les entrades exhaurides. Fa uns mesos explicava a Televisió de L’Hospitalet que “aquí es on vaig començar a fer concerts de forma continuada. Amb el Jaume som amics, la relació va més enllà de cantant i propietari de local. Ell em va ajudar a la meva professionalització”.

Per la seva part, Jaume Ramon afirmava sobre la decisió de traspassar el local que “he deixat una part important de la meva vida en aquest local i ara que ho deixo no vull que canviï l’esperit de sempre. Ens agradaria que el nou propietari mantingués allò que s’ha fet durant tants anys. Vaig tenir la idea el 2005 d’oferir música en directe i que fos un lloc de suport a artistes. Vam demostrar que la cultura pot estar en qualsevol lloc”, deia.

No està clar quina serà l’activitat de la sala el 2024, però no sembla que tingui previst programar concerts. En tot cas, el 30 de desembre es veurà la darrera actuació de Dani Flaco a L’Oncle Jack. Abans d’abaixar la persiana.