Segons explica l’Agència EFE, el mosso d’esquadra sol·licita dos anys de presó per a Morad, al qual acusa d’haver-lo gravat mentre el multava per haver estacionat incorrectament el cotxe. El cantant també hauria penjat les imatges a xarxes socials qualificant l’agent d'”abusador de menors”. També demana una indemnització de 10.950 euros pels danys causats.

En la mateixa línia, la Fiscalia sol·licita una condemna d’un any i nou mesos i que la indemnització sigui de 7.950 euros.

Els fets van succeir el passat 27 d’abril de 2022, cap a les 19h, quan una patrulla dels Mossos d’Esquadra es va apropar a Morad al barri de la Florida, ja que el cantant tenia el cotxe mal aparcat. Segons l’agent, el raper va faltar al respecte a la seva companya i no va voler identificar-se, mostrant una actitud desafiant.

Moments més tard, quan els agents el van advertir de la sanció, Morad es va dirigir al denunciant i el va acusar de ser un “abusador de menors”. En aquell moment va iniciar una gravació sense el consentiment dels mossos.

Segons explica la Fiscalia, la gravació de la intervenció per part de l’acusat va ser sempre a escassa distància i permetia la identificació de l’agent. Morad va penjar el vídeo en el seu compte d’Instagram afegint frases com “aquest policia es dedica a colpejar menors d’edat del barri i a abusar de la gent del barri”. Morad també va publicar dues fotografies de l’agent on se’l podia identificar perfectament, afegint altres frases acusatòries.

Com a mesura cautelar, el jutge exigeix Morad que aporti una fiança de 12.000 euros per afrontar les eventuals responsabilitats civils.