El cantant Morad ha estat denunciat per la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet davant els Mossos d’Esquadra per pressumptament estar al darrere d’un nou capítol d’aldarulls a l’entorn dels Blocs Florida aquesta passada nit. Els incidents s’han saldat amb dos contenidors i un vehicle cremat a l’avinguda de Catalunya.

Segons fonts municipals, agents de la Guàrdia Urbana van intervenir la nit de dimecres, sobre les 23h, alertats pels veïns per dissoldre una concentració de joves que estaven provocant molèsties a altes hores, amb música a tot volum i crits a la via pública. Entre els joves es trobava el cantant Morad que pretenia gravar un nou videoclip, un cop més sense l’autorització corresponent.

Morad i els seus acompanyants van desafiar i insultar la policia i es van resistir a dissoldre la concentració. Per si no hi hagués prou, el cantant va acabar proferint crits amenaçant de pagar diners als seus amics per cremar mobiliari urbà.

Minuts després cremaven dos contenidors. Segons testimonis de veïns, les flames d’un d’ells van arribar a un vehicle estacionat que també va acabar incendiat.

La Guàrdia Urbana ha interposat una denúncia contra Morad per proferir insults, amenaces i coaccions als agents, per estacionar indegudament i per provocar molèsties i sorolls als veïnat. La investigació policial i judicial continua oberta.