Melcior, Gaspar i Baltasar ja tenen a punt les tendes on descansaran la nit del 5 de gener abans de repartir els regals als infants de la ciutat. Aixecat al Parc de les Planes, ell patges ja han muntat el Campament Reial per quan arribin ses Majestats.

Les protagonistes del campament són les tres carpes ses Majestats d’Orient però els col·laboradors dels Reis tenen altres tasques importants: les alquimistes que cerquen la fórmula de la felicitat, patges que s’asseguren que arribin amb temps suficient les cartes de tots els nens i nenes o les persones que recullen els xumets dels infants que ja no els necessiten. I també qui prepara el carbó per aquells que no s’han portat del tot bé.

Les alquimistes precisament són una de les novetats d’enguany: “Tenim diferent essències, per exemple el respecte, l’amor, la felicitat, l’amistat i el que fem és posar-lo en un pot i fem una colònia” explica una de les encarregades.

El Campament Reial es pot visitar fins el 4 de gener de 17h30 a 21h (l’1 de gener l’horari és de 18h a 21h). Tot i que les entrades estan exhaurides, s’ha habilitat una cua sense reserva prèvia per poder entrar per ordre d’arribada fins a esgotar l’aforament.