El Centre Cultural La Bòbila acull aquest dissabte 20 de gener a les 20 hores un GestViu atípic. I és que aquest cicle de teatre gestual adreçat a persones sordes i també oients vol donar una oportunitat, en aquesta ocasió, a les persones referents en la formació de clown. I ho farà a través d’un nou Cabaret.

La presentadora és Merche 8A que, a més, és la directora i professora de Rinclowncito, l’única escola que té actualment una formació de diversos cursos per a formar-se com a clown. Ella i Mercè Gil seran les encarregades de presentar les 5 companyies, professionals i en vies de professionalització, que passaran per l’escenari. Una d’aquestes companyies és Panettone Brothers, formada en el teatre físic i el circ. Al seu número, el personatge Pamfletto se’n va de pesca i estableix una relació amb el peix que intenta capturar.

Pel que fa a les companyies que estan en procés de professionalitzar-se actuaran Eiden Sánchez, actor i activista, C.O.D.A. (fill de pares sords), que presentarà una peça en visual vernacular, un art escènic específic de la comunitat sorda, sobre la privació lingüística. A l’escenari també pujarà Laura Sabaté, que presentarà el seu primer espectacle en solitari. Amb “La Rutina”, l’artista vol deixar esperança i somriures als seus espectadors, animant-los a confirmar que la vida té petits entrebancs a la vegada que petites gotes brillants d’esperança amagades dins de la rutina.

I encara dos artistes més que actuaran al CC. La Bòbila: Liliana i Pere Piera. La primera és una pallassa contemporània que combina l’humor fresc i innocent amb una bona dosi de màgia en els seus espectacles. I el segon és un biòleg, professor de secundària i batxillerat i, a més a més, pallasso. Fa uns anys que fa de pallasso al Rinclowncito des d’on també participa en un projecte de pallasses d’hospital amb l’AFANOC.  

Si vols guanyar una entrada doble pel Cabaret GestViu fes clic aquí.