L’Hospitalet Bellsport es va estrenar la setmana passada a la Segona Divisió amb una contundent victòria que el va portar a liderar la classificació. L’equip, però, és prudent, si bé espera poder mantenir el bon nivell de la primera jornada con en el partit de dissabte,a les 21 hores, contra l’Uruguay Tenerife.

Els homes entrenats per Xavi Closas viatgen a Tenerife amb la idea de fer un bon partit però conscients que el liderat actual és una qüestió anecdòtica. “Sabem que caldrà suar de valent per tornar a L’Hospitalet amb un resultat positiu”, explica Closas.

L’Hospitalet Bellsport es trobarà al davant un rival amb la moral pels núvols ja que la setmana passada van guanyar a la pista d’un dels favorits, el Segovia. La passada temporada, el Tenerife va ser un equip de la zona mitja baixa de la classificació i no va aconseguir guanyar cap partit fora de casa.

Actualment, els de Tenerife destaquen per tenir jugadors de nivell i experiència. També pel seu 1 contra 1, molt perillós. Davant de tot això, la defensa serà la clau del partit.

Xavi Closas té a tots els seus homes en perfectes condicions, amb excepció de Ja vi Garcia , que continua de baixa. Tot i així, l’ala tornarà la setmana vinent als entrenaments i s’espera que en un mes ja pugui tornar a jugar.