El Bellsport ha fet canvi a la banqueta del primer equip que competeix a la 2aB de futbol sala. Antonio Mesa ha deixat de ser l’entrenador, un càrrec que ocupa des de fa una setmana Borja Burgos. De moment sembla que l’equip va recuperant sensacions.

Gens acostumat a viure a la part baixa de la lliga, la directiva del Bellsport es va veure obligada a buscar un revulsiu a la banqueta. El club de Bellvitge va fitxar la setmana passada a Borja Burgos com a nou entrenado. Un tècnic jove que ja ha dirigit a conjunts de la talla del CN Sabadell, Manresa i Escola Pia Sabadell.

En la seva estrena el passat cap de setmana a la pista del Calvià, el Bellsport va deixar bona imatge i es va endur la victòria per 0 a 13. Un resultat que sembla que ha reactivitat la moral del vestidor.

Borja Burgos està convençut que amb les victòries el grup creixerà. Un grup que, per cert, ha qualificat de molta qualitat però també molt jove. Una manca d’experiència que es pot compensar amb sacrifici damunt la pista.

Aquest dissabte, el Bellsport disposa d’una bona oportunitat per seguir sumant, quan rebi a casa al conjunt aragonès de l’Almonacid. Un triomf començaria a allunyar el Bellsport del descens.