El Bellsport és el nou líder de la Segona Divisió de futbol sala. En un partit molt ajustat, els de Xavi Closas han guanyat l’Hércules d’Alacant per 4 a 3. Dissabte vinent els hospitalencs jugaran a la pista de l’UMA Antequera.  

El Bellsport pateix però guanya. Victòria ajustada davant de l’Hércules alacantí en un partit que s’ha decidit a favor del locals gràcies al seu major encert de cara a la porteria. La bona defensa en els moments finals per mantenir la mínima victòria també és destacable amb l’Hércules jugant de cinc.

El partit va començar com la primera jornada amb dos gols de Julio López en els minuts 3 i 5, que mostrava la superioritat del homes de Xavi Closas. Els visitants van despertar i Gabri va aconseguir el 2-1.

Abans del descans, domini i circulació ràpida de la pilota que va donar com a fruit el tercer gol del Bellsport aconseguit per J.C. López en el darrer minut. Amb aquest 3-1 es va arribar al descans.

El segon temps s’ha semblat força a la primera meitat pel que fa a la igualtat i a la intensitat. Domini local en començar, però amb gol dels visitants. El 4-2 de Verdejo va permetre respirar momentàniament al Bellsport que acabaria patint en aconseguir l’Hércules el 4-3 definitiu a cinc minuts del final.

Per tant, tres punts més pels homes de Xavi Closas que de moment van aconseguint convertir el Sergio Manzano en inexpugnable, una de les claus de la permanència. Aquest és l’objectiu primer del Bellsport, però sense deixar de mirar a metes més altes un cop ara mateix és el líder de la categoria.