L’equip de Xavi Closas va golejar dissabte a O’Parrulo El Ferrol per 9 gols a 3 en el primer partit de lliga a la segona nacional. Amb la victòria L’Hospitalet Bellsport de futbol sala lidera la classificació.

Els hospitalencs van fer un gran partit, jugant amb gran intensitat des del primers minuts. En el minut 6 els locals ja tenien trencat el partit guanyant per 3 gols a 0, amb dos dianes del nou fitxatge d’aquesta temporada Julio López i un altre de David Alba.

La festa golejadora va continuar i al descans s’arribava amb un clar 6 a 1, gràcies als gols hospitalencs de Guille, Alba i Pau López. Els gallec Víctor va marcar el gol dels visitants.

A la segona meitat no va canviar la tònica del partit. El Bellsport va seguir sent l’amo del partit i Juan Carlos López, Raul Ceni i Alex Verdejo es van sumar a la festa golejadora. Els visitants, que també acaben de pujat a la categoria, han reduït la diferència final amb dos gols durant aquesta segona part.

Inicia de temporada ideal de L’Hospitalet de Bellport al Sergio Manzano, que va presentar una bona entrada per veure la estrena somiada del seu equip.

El proper partit el conjunt de Xavi Closas jugarà a Tenerife, que en aquesta jornada ha guanyat a la pista del Segovia Futsal per 2 gols a 5.

Abans de començar el partit, L’Hospitalet Bellsport ha rebut la Copa de Campions 2012-2013.