Dissabte, 21 de setembre, comença la lliga a la Segona Divisió Nacional de futbol sala. El Bellsport, que enguany torna a aquesta categoria, juga el primer partit contra un altre debutant, O’ Parrulo Ferrol. El partit es disputarà al Poliesportiu Sergio Manzano a les 18.30 hores.

Els jugadors de Xavi Closas comencen la temporada amb la baixa de l’ala Javi García, que es va lesionar la passada temporada. La resta de l’equip es troba en bones condicions. “Hem fet una pretemporada dura. Crec que els jugadors han assumit els nous conceptes tàctics i han agafat ritme i to físic. Arribem amb bones sensacions per competir”, afirma el tècnic del Bellsport, Xavi Closas.

Durant la pretempora, el Bellsport s’ha enfrontat a equips de primera, com el FC Barcelona o el Peñíscola. I malgrat les derrotes, l’equip ha mostrat un bon joc i un bon nivell.

La temporada no serà fàcil. Es tracta de la segona categoria nacional, amb un rivals molt forts. El Bellsport intentarà mantenir-se a la categoria, que han assolit per tercera vegada en la seva història però que mai abans han aconseguit mantenir més d’una temporada.

Pel que fa al partit de dissabte, el Bellsport s’enfronta a un rival directe, que acaba de pujar de categoria també però que disposa de jugadors que ja saben el que és competir en segona divisió nacional.

“Defensivament són forts. Vindran a jugar a la contra”, diu Closas. L’entrenador del Bellsport considera que serà important recuperar pilotes en primera línea i finalitzar les jugades. “Hem d’estar precisos en l’atac, sense pèrdues de pilota que puguin generar contra atacs”.