L’Hospitalet Bellsport ha acabat tercer de la Copa Catalunya de futbol sala, en imposar-se en la final de consolació al Manresa futsal per un ajustat 4-5. El guanyador de la competició ha estat el FC Barcelona Alusport.

Al seu partit, el Bellsport ha aconseguit quatre gols en la primera part gràcies als encerts de Pau, Guille, David Alba i Àlex Verdejo (de penal). Però el que semblava un partit plàcid ja que els de Bellvitge havien marcat els tres primers gols en 10 minuts, s’ha complicat per la resposta del Manresa, que malgrat ser un equip de categoria inferior a la lliga, també ha marcat quatre gols en la primera part.

En la segona, el gol de la victòria s’ha fet esperar ja que Salla l’ha marcat al minut 34 i la incertesa al marcador i en les ocasions pels dos equips s’ha mantingut fins al final.

Després, el Barça Alusport s’ha imposat al Marfil Santa Coloma per un ajustat 3-4 i s’ha endut el trofeu. El Barça havia eliminat en semifinals a L’Hospitalet Bellsport.

Nova temporada

Els jugadors que entrena Xavi Closas continuaran ara la seva preparació de cara al començament de la lliga, el proper 21 de setembre. Abans de començar la lliga, entre d’altres compromisos, l’equip de Bellvitge disputarà el seu torneig Ciutat de L’Hospitalet contra el Peñiscola, equip de Primera Nacional. El partit es jugarà el proper 7 de setembre al poliesportiu de Bellvitge Sergio Manzano. El debut a la lliga de Segona Nacional A serà el dia 21 contra O’Parrulo Ferrol FS, a L’Hospitalet.

Per a aquesta temporada a la nova categoria, la plantilla ha patit dues baixes, les del capità Mariano García i la de Miguel Fontecha, que han estat cobertes amb els fitxatges del tanca Julio López, un jugador amb molta experiència procedent del Sala 5 Martorell, i de l’ala-pivot Raul Cani, que ve del Marfil Santa Coloma B. El tècnic del Bellsport es planteja a partir d’aquesta campanya intentar consolidar l’equip a la Segona Nacional A.