El Bellsport vol mantenir la bona ratxa de resultats que el mantenen a la part alta de la classificació de la Segona Divisió de futbol sala. El rival d’aquest dissabte és l’Hércules, encara no ha guanyat cap partit i arribarà amb necessitat de treure un resultat positiu. 

El Bellsport ha obtingut una victòria a casa i un empat fora en les dues primeres jornades de la lliga de SegonaDivisió de futbol sala. Es troba a les posicions capdavanteres i dissabte 5 d’octubre s’enfronta a l’Hércules que arriba amb la necessitat de començar a sumar punts.

Els alacantins han perdut els dos primers partits i són el segon equip més golejat de la categoria. Tot i això, l’encontre no es presenta, a priori, fàcil, per als homes de Xavi Closas. L’objectiu, continuar invictes a casa.

L’entrenador del Bellsport ha dit que “nosaltres a casa ens hem de consolidar. Aquest és l’objectiu per garantir la permanència. Serà un partit intens i gens fàcil”. Closas ha afirmat la necessitat “d’arriscar, d’anar a dalt a recuperar les pilotes a primera línia, per tal que puguem finalitzar ràpid les jugades”.

El preparador físic del Bellsport, Óscar Alonso, s’ha felicitat del “bon treball que han fet els jugadors amb molta intensitat. Han respòs bé a la càrrega física que els hem plantejat i que s’ha notat en els darrers partits que hem jugat”.