El Tecla Sala ha començat la temporada tal com va acabar la passada. Guanyant, sent competitiu i demostrant que la categoria assolida ara fa dos anys, la Copa Catalunya masculina, és la que correspon al nivell de l’equip.

Davant el Castellbisbal, equip de molta experiència a la categoria, el conjunt de Cristian Gómez ha hagut de suar de valent. Primera part més vistosa, amb els dos blocs anotant amb certa facilitat. Però a la segona tot ha canviat. Els dos equips han fet un pas endavant en intensitat i això ha fet que cada cistella signifiqués un desgast enorme.

El duel s’ha mantingut igualat fins al minut 35. Un parcial de 7-0 favorables als hospitalencs ha permès que el Tecla obtingués una renda de vuit punts, que sense ser definitiva sí que començava a ser més que interessant.

El Castellbisbal ha fet un últim esforç per tornar a igualar el partit però el Tecla Sala ja no ho ha deixat escapar. 68-63 i primer triomf d’una nova temporada a la Copa Catalunya masculina de bàsquet.

Alonso Hernández i Daniel Guillen, amb 14 punts, han estat els màxims encistelladors d’un Tecla Sala que la setmana vinent viatjarà a Santa Coloma de Queralt per enfrontar-se al CB Àguiles.