El BC Tecla Sala jugarà, la temporada vinent, a la Super Copa masculina de bàsquet. Gran exit de l’equip col·legial, que podrà gaudir de la màxima categoria catalana després d’un any impecable.

L’ascens matemàtic arribava dissabte al vespre, gràcies a la victòria de l’AEC Collblanc sobre el Lluïsos de Gràcia, en un partit que també era molt important per a l’equip de Xavi Rego. Com a premi extra, el triomf hospitalenc feia que l’únic capaç que tenia opcions d’atrapar el Tecla Sala es quedés matemàticament fora d’aquesta lluita.

Amb l’ascens a la butxaca, el partit com a local del BC Tecla Sala contra el CN Tàrrega ha estat una festa. El conjunt de Cristian Gómez ha jugat sense pressió i això ha fet que la sortida a pista fos relaxada. Animats pel públic, els col·legials han volgut remuntar i a punt han estat d’aconseguir-ho. L’espectacular marcador final, 101-103, era el de menys. El Tecla és equip de Super Copa i jugadors i cos tècnic ho han celebrat sobre la pista com es mereixia.

La temporada del Tecla Sala ha estat d’un nivell excel·lent i, a falta de tres jornades, ha tancat un ascens que premia la gran feina realitzada per l’equip de Cristian Gómez. L’AEC Collblanc, ara segon, es podria unir a la festa si supera les fases d’ascens que es disputaran un cop finalitzada la temporada regular. El Tecla, per la seva banda, té ara un altre objectiu: guanyar la final de la categoria, que disputarà contra el campió de l’altre grup.