El barri del Gornal gaudirà de quatre dies de festa major. Des d’avui dijous 27 de juny fins a diumenge 30 de juny, es podrà gaudir de tota mena d’activitats per a petits i grans, com l’animació infantil, el correfoc i l’espectacle de varietats entre d’altres.

Més de 200 dones es reuniran per fer punta de coixí

Maria Yáñez, presidenta del Grup de Festes del Gornal, ha explicat que “entre les activitats més destacades es troben l’exhibició de puntaires que organitza l’Associació Dinàmic Gornal diumenge al matí a l’avinguda Carmen Amaya on més de 200 dones es reuniran per fer punta de coixí. També la festa jove, amb el DJ Xavi, que es farà divendres a la tarda, és altre de les iniciatives més importants en aquest cas per atreure el públic més adolescent”.

Yañez, ha destacat que “l’avinguda Carmen Amaya és l’eix on es concentraran totes les activitats que s’han organitzat amb motiu de la festa major del barri.”

L’esport té el seu espai a la FM del Gornal

L’esport també té un lloc important en la festa major del Gornal, futbol, twirling o petanca tindran el seu espai. Yañez ha assenyalat “que és important que les entitats esportives del barri puguin mostrar en els tornejos que s’organitzen amb motiu de les festes tot allò que han fet durant la temporada”.

Les havaneres, l’espectacle de varietats i el correfoc tancaran diumenge a la nit la festa major del barri del Gornal.