El coreògraf Jose Manuel Álvarez estrena a L’Hospitalet l’espectacle “Muerdelimones”, dins el festival Dansa Metropolitana. És la cinquena vegada que aquest artista participa al festival, i la segona que ho farà el dissabte 16 de març al Teatre Joventut, a les 20 hores.

En aquest muntatge s’acompanyarà d’una de les millors veus del cante flamenco, Esperanza Fernández, nominada als Latin Grammy. “Muerdelimones” és un espectacle que mescla el flamenc contemporani, el cante tradicional i la música electrònica.

“Muerdelimones” es va estrenar al l’Odeon Theater de Viena l’octubre de l’any passat, després d’haver fet residència al festival de dansa més prestigiós d’Europa, l‘Impulstanz. Amb aquesta nova proposta, Álvarez vol furgar en els codis del flamenc i sacsejar la tradició a la recerca d’allò inexplicable. Es planteja com un procés obert i actiu entre els quatre intèrprets que juga amb la tensió corporal i els desafiaments rítmics. 

Cap butaca buida el dissabte 16 de març

L’Hospitalet se suma a la iniciativa “Cap Butaca Buida”, una gran festa popular que pretén omplir tots els teatres de Catalunya el proper 16 de març. L’objectiu és convertir Catalunya en l’epicentre de les arts escèniques i plantar la primera llavor per a la creació del Dia Nacional del Teatre. A més, la iniciativa serà solidària i es destinarà un mínim del 2 per cent de la recaptació total a l’entitat Pallassos sense Fronteres.

A L’Hospitalet, l’espectacle que es podrà veure el 16 de març al Teatre Joventut és “Muerdelimones”, de la companyia José Manuel Álvarez. Un muntatge que mescla el flamenc amb l’electrònica. Les entrades ja estan disponibles al web www.capbutacabuida.cat.