Els Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet fan un seguiment exhaustiu de la jornada electoral del 28 de maig a L’Hospitalet. Des del moment d’obrir els col.legis electorals s’ofereix informació de la jornada i un cop finalitzin les votacions, Televisió L’Hospitalet emet en directe una programa especial per seguir l’escrutini valorar els resultats.

Pel que fa a la cobertura de la jornada electoral, els Mitjans de L’H acompanyaran els principals candidats en el moment de les seves votacions, s’informarà sobre la participació que es vagi registrant així com de tot allò noticiable que succeeixi al llarg del dia.

Es podrà fer seguiment de tota aquesta informació a L’Hdigital. Igualment hi haurà un Informatiu de Televisió L’Hospitalet a les 15 hores de diumenge que recollirà la informació del matí electoral.

A partir de les 19.45h, s’emetrà per TDT, per streaming a L’Hdigital i també a LaXarxa+ un programa especial per seguir l’escrutini i valorar els resultats amb tertulians en directe des del plató principal de l’Edifici Francesc Casbas.

A la taula d’anàlisi hi participaran els exregidors Alfons Bonals i Alfons Salmeron; el catedràtic de la UPC, Josep Ferrer; i la directora general de l’associació empresarial AEBALL, Rosa Fiol.

A més, el programa oferirà informació en temps real de l’escrutini a L’Hospitalet i connexions en directe amb diverses seus de partits i els protagonistes de la jornada.