L’entrenador del Barça d’hoquei patins, l’hospitalenc Edu Castro, va visitar el programa LH en Joc on, d’una banda, va fer un repàs a la seva carrera, i de l’altra es va oferir per treballar en la recuperació de la pràctica de l’hoquei patins a les escoles. 

Edu Castro porta 5 temporades dirigint al primer equip del Barça d’hoquei patins. Va arribar al club blaugrana al 2005 fent-se càrrec de tota l’àrea formativa. I és que la seva passió sempre ha estat entrenar a equips de la base. De fet, no és la primera vegada que ofereix tota la seva experiència per recuperar l’esport de l’hoquei patins a L’Hospitalet.

El mister blaugrana va fer un repàs a la història de L’H Hoquei Club, amb qui va ser sotscampió d’Espanya en categoria aleví a l’any 1991 i el seu germà Alexis va ser entrenador del primer equip. Va posar en valor la temporada 94/95, on per ben poc no és va ascendir a Divisió d’Honor.

Pel que fa a la més que probable creació d’una nova competició europea encapçalada pels millors clubs del continent, l’hospitalenc s’ha mostrat a favor.

Edu Castro rebrà en els propers dies la Medalla i Diploma de la RFEP al Mèrit esportiu en reconeixement a la seva dilatada trajectòria.