Els llums de façanes d’edificis municipals i altres espais públics s’apagaran aquest dissabte 23 de març dins la campanya de sensibilització global L’Hora del Planeta. Aquesta acció persegueix conscienciar sobre la necessitat de defensar la natura, lluitant contra el canvi climàtic i frenant la pèrdua de biodiversitat.

L’Hora del Planeta ho promou l’entitat ecologista WWF i es fan arreu del món, amb l’apagada dels llums al mateix temps.

Edificis i espais que quedaran a les fosques

A L’Hospitalet, en concret, durant una hora, entre les 20.30 i les 21.30h, s’apagaran els llums de la façana de l’Ajuntament i l’edifici de l’Harmonia, el projector que il·lumina la façana del Museu de L’Hospitalet, el Centre Cultural Metropolità Tecla Sala, els fanals d’estil vuitcentista de la plaça de l’Ajuntament i el monument Vol de coloms, de l’artista Ferran Soriano, a la rotonda del carrer de Santa Eulàlia amb l’avinguda d’Amadeu Torner.

 Les diferents fonts il·luminades de la ciutat ubicades a la plaça de Provençana, la plaça del Mestre Clavé i la plaça de la Cultura —així com la font dels jardins de Ca n’Arús—, que cada any se sumen a aquesta iniciativa, ja estan apagades d’ençà que les fonts ornamentals són fora d’ús a causa de la situació de sequera.