L’edició d’abril del Diari de L’Hospitalet, que ha començat a distribuir-se el dia 8, és un especial dedicat a les Festes de Primavera de la ciutat, que se celebraran del 18 al 21 d’abril, a més dels actes previstos la diada de Sant Jordi, el dia 23.

En les seves pàgines podeu trobar l’agència diària de les Festes de Primavera, així com els enllaços per adquirir entrades o reservar cita dels actes quan l’accés no sigui lliure.

Us recordem que la festa començarà dijous 18 d’abril, amb el pregó del cantautor hospitalenc Dani Flaco i el Toc d’inici (20h) que faran les entitats de cultura tradicional i popular d ela ciutat, acompanyats de la Banda de Provençana de l’EMMCA, a la plaça de l’Ajuntament.

El mateix dia s’inicien algunes de les activitats més populars, com la fira d’artesania i la fira de manualitats dels casals de gent gran a les rambles de Just Oliveras i de la Marina, i la Fira de la Cervesa Artesana, a la plaça de Luís Companys. També arrenca la Primavera de tapes, amb prop d’una trentena de propostes de la nostra gastronomia.

Reviseu l’agenda i seleccioneu les vostres activitats preferides per gaudir de les Festes.