El CB L’Hospitalet tindrà la temporada vinent una baixa més que sensible. Edgar San Epifanio, jugador de l’entitat durant les últimes 11 temporades, deixa el bàsquet. El ’15’ de l’Hospi es retira amb quasi 250 partits defensant la samarreta del primer equip.

‘Epi’ va arribar el 2013, procedent del CB Mollet. Abans havia arribat a debutar a ACB amb el Lagun Aro GBC i havia disputat diverses temporades a LEB Or. Amb ell a plantilla es van aconseguir dos ascensos a LEB Plata, 2016 i 2022, i dues Lligues Catalanes, a 2016 (EBA) i 2018 (LEB Plata).

Ara, als 36 anys, Edgar San Epifanio ha decidit deixar enrere la seva carrera al bàsquet. Com a llegat, queden els quasi 2.500 punts anotats amb la samarreta de l’Hospi, a més de la seva implicació i dedicació a una entitat a la qual va arribar sense imaginar-se que es convertiria en un dels millors jugadors de la seva història.

El CB L’Hospitalet, per la seva banda, ja ha anunciat que retrà homenatge a Edgar San Epifanio i que la data del mateix la decidiran un cop tinguin el calendari oficial de la temporada 2024/2025.