L’Hospitalet Atletisme ha sumat dues medalles als Campionats d’Espanya sub18 de pista coberta, celebrats a Sabadell. Jan López ha aconseguit la plata als 200 metres mentre que Unai Yuste ha pujat al tercer esglaó del podi als 60 llisos.

López era una opció clara de medalla i ho ha demostrat des del principi, guanyant les seves sèries eliminatòries. El velocista ha anat de menys a més i per a la final ha reservat el seu millor crono de la competició, els 22,14 amb els quals ha obtingut la plata. Només Hugo Fernández, de l’AA Móstoles, ha estat més ràpid que ell.

Unai Yuste, per la seva banda, ha assolit el bronze de forma molt ajustada, superant en només dues centèsimes a Pablo Mancheño i Ramón Pérez, quart i cinquè classificats. L’atleta de L’Hospitalet Atletisme també havia guanyat les seves sèries classificatòries i el bronze reforça el bon campionat del velocista.

Eric Álvarez, Olivia Domínguez, Gemma Pérez i Lucía Jiménez també han estat presents en el Campionat d’Espanya sub18, celebrat a Sabadell.