Dues derrotes per a l’AESE aquest cap de setmana en la Copa Catalunya femenina  de waterpolo de 1a Divisió. L’equip de Judit Pujol va caure contra el Molins de Rei per 8-9 mentre que el duel contra l’Horta es va decidir en la tanda de penals. 

Dos partits que deixen sensacions agredolces. D’una banda, l’equip va competir de tu a tu contra dos dels equips que, a priori, són dels favorits en aquesta Copa Catalunya. Però la forma de perdre, en ambdós casos als moments finals, sempre fa mal.

Així, dissabte el duel es va decidir quan faltaven sis segons, moment en el qual el CN Molins de Rei anotava el gol del triomf. Diumenge, contra la UE Horta, el duel va arribar a una tanda de penals on les barcelonines van ser millors, 3-0, després del 13-13 del temps reglamentari.

“Estic contenta perquè som un equip amb 11 incorporacions noves, molt joves i amb només quatre entrenaments. Però hem estat a l’altura als dos partits”, explicava l’entrenadora de l’AESE, Judit Pujol.

A més de la igualtat, els dos duels van tenir un altre denominador comú, els parcials. Dissabte el partit es va començar guanyant per 5 a 0 però el Molins va reaccionar i va ser capaç de remuntar. Diumenge, a la inversa, l’equip de Judit Pujol va passar d’un 2 a 6 en contra a guanyar 8 a 6. Massa irregularitats durant els partits.

“La part positiva és que han demostrat que són un equip que sap remuntar i que no abaixa els braços. Però també hem d’aprendre a jugar quan estem guanyant, que a vegades juguem igual de ràpid i hem de saber calmar-nos”, explicava Judit Pujol. “Hi ha moments de pujada i de baixada, pot ser per cansament físic o mental. Però hem de saber estar tota l’estona endollades”, afegia una de les jugadores, Martina Hashim.

L’AESE disputarà dos compromisos més de la Copa Catalunya femenina, amb l’objectiu de classificar-se per semifinals. El 20 de setembre el conjunt de Judit Pujol visitarà la piscina del Vallirana i diumenge 24 jugaran a les instal·lacions del Club Natació Montjuïc.