Fa 20 anys que la companyia Plàudite Teatre va posar en marxa el Festival d’Arts Escèniques de Santa Eulàlia que enguany, coincidint amb la celebració de la Festa Major del barri, fa una proposta de sis espectacles distribuïts en tres blocs:

Joves i inquietuds

El primer dels blocs del Festival té als joves de la ciutat i a les seves inquietuds, com a eix central. De fet, el Festival va començar el dia 13 de Maig amb la representació de “NOA” de PlaTea Teatre Jove.

La propera cita serà dimarts 28 de Maig a les 19h a la Sala A del Teatre Joventut amb la representació de Perfectament Imperfectes” . Amb entrada lliure prèvia reserva a Eventbrite.

Clown

EL segon dels blocs, dedicat al Clown que segons Plàdiute “ens penjaran somriures al rostre”. D’una banda amb Fugirelli Teatre presentaran “Gericlown” el dia 31 de Maig a les 19h al CC Santa Eulàlia, amb entrada  lliure fins a completar l’aforament.

I de l’altre, amb la representació de “Las otras” de les Pedettes Verietés, el dia 8 de Juny a les 19:30h a l’espai escènic de Plàudite Teatre, a l’Edifici Freixas , amb Taquilla inversa.

Compromeses amb la TERRA

Finalment, al darre bloc de Companyies compromeses amb la terra, a  l’Espai escènic de Plàudite Teatre, Edifici Freixas, es podrà veure “Guardianes del Corazón de la Tierra” La Conquesta del Pol Sud. Una mostra de teatre documental. Serà del 29 de Maig al 2 de Juny.

La darrera cita serà el 14 de Juny a les 19h amb “Ecofeminisme: Camí de Pau” a la Sala B del Teatre Joventut, amb entrada lliure amb reserva prèvia. Es tracta d’un muntatge de Teatre Comunitari i Social co-creat i interpretat per dones del Sud Global, activistes compromeses que revelen les violències estructurals al Sud Global i a Europa pel fet de ser dones i defensores de la Vida i la Terra.