Partit de màxima exigència aquest diumenge per al Centre d’Esports L’Hospitalet, que visita el camp de la Unió Esportiva Tona, un dels equips revelació de la Tercera Federació, màxim golejador de la categoria, amb 20 gols a favor i 10 en contra, i, a més, empatat a 20 punts amb l’Hospi.

L’Hospi mirarà de retrobar-se amb la victòria, després del 0-0 a casa davant del Reus. A la qualitat del Tona, cal afegir la dificultat del camp, de gespa natutal i petit, i amb el públic molt a sobre.

Tot i això, el tècnic, Joan Sánchez, ha assenyalat que confia a fer valer la solidesa que l’equip està mostrant en aquest inici de temporada.

Sánchez creu que, després de 10 jornades, que el Tona estigui en el grup capdavanter de la lliga ja no es pot ser una casualitat i espera un partit de nivell: “El que fem amb les nostres idees, amb la nostra mentalitat, és afrontar el partit amb el nostre objectiu que és molt gran i és el que desitgem“.

El tècnic gironí, que aquest divendres ha fet de pregoner de la Festa Major de Terrades, la seva localitat natal, haurà de fer canvis a l’eix de la defensa, ja que el central habitual, Steve Aldo One, ha de complir un partit de sanció. Per la seva banda, Sanku i Sergi Torres segueixen de baixa per lesió.

El Tona – Hospi es jugarà diumenge a les 11:45h. L’Hospi vol endur-se la victòria per mirar de recuperar el liderat, a l’espera d’una possible ensopegada de l’Olot al camp de la Rapitenca.