Nits de cap de setmana per riure, passar una bona estona mentre prenem alguna cosa i oblidar-nos dels problemes del dia a dia. És la proposta dels Monòlegs d’humor que ja s’han fet un espai al programa de les Festes de Primavera de cada any.

I aquest 2024 no és diferent. Els dies 19 i 20 d’abril, a les 22h, tenim cinc propostes hilarants a cinc locals de la ciutat per gaudir-ne. Humoristes amb segell L’H i altres de fora però també de reconeguda trajectòria, encapçalats per l’incombustible Raúl Alcaraz, un dels hospitalents més divertits. Si us hi animeu, aquí teniu el programa.

Divendres, 19 d’abril, 22h

Raúl Alcaraz. L’Oncle Jack (c. de les Roselles, 32)
Actor, presentador i monologuista. 15 anys als escenaris ininterrompudament. Actualment ho “peta” amb el seu espectacle Aquí y ahora. Monòleg còmic terapèutic.

Toni Cano. El Viejo Piano (c. Major, 79)
Còmic de barri, ciutadà del món i traficant d’endorfina. Humor impregnat de l’actualitat del dia a dia, del surrealisme que inunda la seva ment.

Raventós. Kfè Olé (c. d’Enric Prat de la Riba, 169)
Còmic instaurat en l’escena alternativa de Barcelona i membre de la productora de comèdia Ajajojejo. Ha estrenat el seu show personal Esto no es interestellar.

Elefantana. Mizuwari Cocktail Bar (c. de la Riera de la Creu, 50)
Humorista de Lleida que va trobar la vocació com a monologuista en plena pandèmia després de mitja vida fent de periodista. Ens parlarà de monges, de l’edat, del seu marit, de Lleida, de la seva malaltia i de la maternitat.

Sergio Marín. Sala River (c. de Santa Anna, 14)
Li encanta el seu treball i ho deixa molt clar. Còmic santboià que ens presenta Give Me Four, un espectacle on comprovarem que l’humor i el dolor sempre van agafats de la mà.

Dissabte, 20 d’abril, 22h

Edu Mutante. L’Oncle Jack (c. de les Roselles, 32)
Col·laborador a RAC1 i Ràdio Marca amb 22 anys de carrera artística. És conegut pels seus monòlegs amb imitacions. Un tot terreny de l’humor i un dels còmics més sol·licitats del circuit nacional.

Anita Eme. El Viejo Piano (c. Major, 79)
Porta ulleres per vocació i està soltera per obligació. Si creus que hauries d’anar a teràpia, però no saps per on començar, vine al De puta mare i veuràs que riure de les desgràcies alienes és meravellós.

Sonia Moya (Made in L’H). Kfè Olé (c. d’Enric Prat de la Riba, 169)
Còmica irreverent i hospitalenca. Humor elegant per a gent divertida. Qui va elegant a un monòleg? Ella, que es pren la vida seriosament i amb sentit de l’humor.

Dani Morlà. Mizuwari Cocktail Bar (c. de la Riera de la Creu, 50)
Ens presenta Algo que hacer antes de morir, una hora de comèdia, stand up i interacció amb el públic en estat pur.

Romina Cocca. Sala River (c. de Santa Anna, 14)
La vida en parla. La vida de mare o la incipient caiguda cap a la vellesa són alguns dels temes amb què Romina aconsegueix que no paris de riure.